HTML

Boszikonyha

Ingrid, Kriszta és Cucka receptgyűjteménye

Az idő most

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Frissítő finomság

Megvitatjuk

Címkék

Jelenlévők

2008.05.11. 20:15 Ingrid

Legkeményebb zúzógép

Címkék: ötlet ingrid kellék boszikonyha

Egy igazi boszikonyhából nem hiányozhat egy minőségi turmixgép, amelyben össze lehet mixelni mindenféle finomságot, boszorkányságot és misztikusabbnál misztikusabb kencéket.
A gépezetnek mindent tudnia kell aprítani. Ott van például a jég, amit az alsó kategóriás turmixgépek nem tudnak, vagy csak némi károsodás útján sikerül összeturmixolniuk. Vagy a nagyobb darabok, keményebb hozzávalókkal való megbírkózás is komoly igénybevételnek teszi ki egy modern boszorkány mindennapi háztartási kütyüjét.
Hosszú kutakodás után azonban találtam egy fantasztikus gépezetet, amit egy hiteles videóval mutattak be a világhálón, így adva ötletet sok-sok tanácstalan Boszinak, akik éppen a Pasi iPhone-ján szeretnének bosszút állni a túl erotikusra sikeredett legénybúcsú  vagy a legutóbbi, heves összezördülés miatt.
Nos, Hölgyeim, ezentúl nem kell kétségbe esni, igazán stílusosan egy turmixgéppel és védőszemüveggel állhatunk bosszút sérelmeinken, mindezt könnyed mozdulattal és kaján mosollyal csinos ajkunkon. Persze nem a boszúállás vezérli megvételét, mégis jó tudni, hogy funkcionalitását illetőleg igen sokoldalú...
(no és a Pasi minden valószínűséggel nem tudja ilyen vidáman bejelenteni: Van másik!)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boszikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr13464148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása