Az első recepttel Gabi barátnőmnek szeretnék kedvezni, ugyanis ezt az ételt már többször készítettem neki, nagyon szereti és érdekli az elkészítés módja. Ám én olyan lusta vagyok, hogy ezidáig még nem osztottam meg vele. Na majd most...

Hozzávalók 4 személyre:
Olajon megpároljuk a hagymát, utána a felkockázott tofut pirítjuk meg úgy, hogy a külseje aranybarnára süljön, majd hozzáadjuk a felszeletelt shiitake gombát. Ez utóbbiból a frisset csak megmossuk, a szárítottat előtte be kell áztatni előírás szerint.
Ha mindez megvan, megöntözzük szójaszósszal és el is készült a remekmű.
Rizzsel kínáljuk vendégeinknek.

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 közepes hagyma
- 1 csomag natúr tofu
- 20 deka shiitake gomba
- (szárítottból 2-3 csomag)
- kevés olaj
- szójaszósz
- só ízlés szerint
Olajon megpároljuk a hagymát, utána a felkockázott tofut pirítjuk meg úgy, hogy a külseje aranybarnára süljön, majd hozzáadjuk a felszeletelt shiitake gombát. Ez utóbbiból a frisset csak megmossuk, a szárítottat előtte be kell áztatni előírás szerint.
Ha mindez megvan, megöntözzük szójaszósszal és el is készült a remekmű.
Rizzsel kínáljuk vendégeinknek.
Megvitatjuk